Utvecklingsteamet

Älskar du programmering och mjukvara? Vill du vara med och bygga smarta och innovativa lösningar som effektiviserar våra kunders vardag? Då är vi ett bolag för dig.

Vår utvecklingsavdelning är uppdelad i frontend och backend. Då vår produkt bygger på egenutvecklad databasteknologi möjliggör det mängder av spännande utvecklingsprojekt som vi själva initierar och förverkligar.

I vårt utvecklingsteam ansvarar varje utvecklare för sin kodbas. Det du levererar är det som syns för alla våra kunder!

Berätta lite om vad din roll som frontend utvecklare innebär?
I min roll som frontend utvecklare jobbar jag med att utveckla webb-gränssnittet i vår produkt. Målet är att göra det lätt för användaren att interagera med datan från backend genom att presentera den på ett snyggt och lättförståeligt sätt.

Hur hamnade du här?
Efter att ha jobbat som konsult kände jag att jag ville jobba med utveckling på ett produktbolag. Jag ville vara en del av ett team som bygger och utvecklar en egen produkt, där man kan vara med och utvecklas med produkten. Jag hade tröttnat på att bara få gå in och lösa en leverans och sedan lämna. Jag ville ha kontinuiteten och det får jag här.

Beskriv första tiden på InfraSight Labs
Det blev en annorlunda start då jag bara hann sitta på kontoret en månad innan de nya coronarestriktionerna gjorde att vi alla valde att sitta hemma. Trots det upplevde jag att det var väldigt lätt att komma in i gruppen och arbetsuppgifterna då alla var så välkomnande och delade med sig. En bidragande faktor var introduktionen till alla delar av bolaget, inte bara utveckling.

Har programmering alltid varit det självklara karriärvalet?
Drömmen var från början att bli arkitekt, men jag konstaterade rätt fort att det inte var min grej. Jag är mer av en matte-människa som gillar ettor och nollor. Efter att sprungit runt i Volvo IT’s korridorer som barn så blev IT-studier det självklara valet och det har jag inte ångrat!

Hur är det att som kvinna jobba i en relativt mansdominerad bransch?
Jag har alltid trivts bra. Det beror nog på vilket team man jobbar i, men jag har alltid tyckt att det är bra med en mix av kvinnor och män. Det handlar mer om personerna man jobbar med än om könet.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
Fritiden ägnar jag gärna åt familj och vänner. Jag tycker också om att träna, resa och vara ute i naturen.

Vilket är ditt bästa minne från din tid på InfraSight Labs?
Det måste vara InfraSight-loppet som arrangerades min första vecka på jobbet!

Vad gör InfraSight Labs till en bra arbetsgivare enligt dig?
De korta kommunikationsvägarna som gör att alla får reda på vad som händer inom företagen och att vi snabbt får feedback på det vi gör. Alla är med på tåget.

Vem skulle du rekommendera att söka jobb hos oss?
Jag vill rekommendera alla som vill jobba med en spännande produkt som ständigt utvecklas. Vill du jobba i ett team där du utmanas och utvecklas ska du söka dig hit.

Bli en del av teamet!

Vill du bli en del av utvecklingsteamet - sök en av våra tjänster nedan!

Vi växer ständigt och kommer framåt även behöva kompetenser inom Java, TypeScript, JavaScript, ReactJS, UX, DevOps etc..

Hittar du inget som passar just nu, men ändå är intresserad av att bli en del av InfraSight Labs Connecta då med oss!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

Arbete hos oss ska göra skillnad. För dig själv i form av utveckling, intressanta arbetsuppgifter och möjligheten att få vara med att bygga något stort. Men också för våra kunder och för en hel IT-branch. Det vi gör - det gör vi bra!

Vi älskar att ta oss an nya utmaningar. Med den inställningen har vi skapat en banbrytande produkt och en marknad från nästan ingenting. Vi känner starkt för våra mål och för vårt team. Personlighet, ambition och laganda är därför viktigare än specifika roller eller titlar. Hos oss har alla en stor möjlighet att påverka sin framtid!

Vi summerar vår kultur i dessa värdeord:

 • Winning as a team
 • Make a difference
 • Keep it simple


  Vi erbjuder...

  Ett kontor som ligger i centrala Malmö, ett stenkast från Malmö Centralstation. 🚉
  En unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.
  En öppen och dynamisk arbetsplats.
  Balans i livet och flexibel arbetstid.
  Ett litet och växande bolag där du är viktig! 😍
  Stora visioner och mål. Här finns en chans att vara med och bygga en global framgångssaga! 🏆
  Stora möjligheter till utveckling. 👨‍🎓👩‍🎓
  Spännande projekt och teknologi som ligger i framkant.

  Malmö

  Anckargripsgatan 3
  211 19 Malmö Vägbeskrivning work@infrasightlabs.com 0736403555

  Jobbar du redan på InfraSight Labs?

  Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

  email
  @infrasightlabs.com
  Teamtailor

  Karriärsida från Teamtailor