Customer Success & Support

Att vara Customer Success på InfraSight Labs innebär att alltid vara i centrum. Mycket av arbetet går ut på att hålla workshops för både nya och befintliga kunder. Som Customer Success ansvarar du för att kunderna är up-to-date. Du når framgång genom att bygga långsiktiga relationer och se till att kunden får mest möjligt ut av sin vScope. 

Du är vår vScope expert och kundens bäste vän. En riktigt "feel good" tjänst. 

Supportteamet ser till att lösa kundens problem på bästa möjliga sätt. Att förstå och kunna sätta sig in i kundens problem är en viktig del av detta arbete.

Berätta lite om vad din roll som Customer Success innebär
Jag jobbar nära våra kunder för att säkerställa att de når både sina mål och förväntat utfall med hjälp av vår produkt. Mitt ansvar är att kundsamarbetet fungerar och att vår produkt fyller sin funktion hos samtliga av våra kunder. Det innefattar utbildning, kundsupport och att se till att alla kunder kommer framåt och utvecklas i sin kundresa.

Hur hamnade du här?
Jag har jobbat länge med olika typer av försäljning men alltid haft ögonen på lediga Customer Success tjänster där man fokuserar mer på kundrelationen än själva säljet. När jag fick träffa gänget på InfraSight Labs så blev det en perfect match. 

Beskriv första tiden på InfraSight Labs
Det var en ganska hektisk tid i och med att jag var ny i både SaaS- och IT-branschen. Jag fick en toppen onboarding och otrolig stöttning från teamet som också hade en stor tilltro till mig och lät mig ta eget ansvar tidigt. 

Har Customer Success alltid varit det självklara karriärvalet?
Nej, jag har jobbat som inköpare och haft olika roller inom försäljning innan jag landade här. Det har däremot alltid känts som en spännande tjänst att få jobba kundnära och vara länken mellan kund och leverantör. 

Vad gör du när du inte är på jobbet?
Jag coachar träningsklasser på ett gym i Malmö och älskar att röra på mig och vara ute i naturen. Utöver det blir det klättring och häng med kompisar. 

Vilket är ditt bästa minne från din tid på InfraSight Labs?
Jag får nog ändå välja julfesten 2019. Hela företaget var med, vi körde escape-room, åt en god middag och hade en fantastiskt kul kväll! 

Vad gör InfraSight Labs till en bra arbetsgivare enligt dig?
Företaget litar på sina anställda och ger alla chansen att utvecklas. Vi får utrymme att lära oss nya saker men får samtidigt otroligt bra stöttning och hjälp från kollegorna! 

Vem skulle du rekommendera att söka jobb hos oss?
Jag vill rekommendera alla som gillar att arbeta självständigt och samtidigt ha teamet med sig.  Lockas man också av en organisation som fortfarande utvecklas och ständigt vill bli bättre får du det här. Vi är inte färdiga, vilket känns väldigt spännande!

Bli en del av teamet!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår kultur

Arbete hos oss ska göra skillnad. För dig själv i form av utveckling, intressanta arbetsuppgifter och möjligheten att få vara med att bygga något stort. Men också för våra kunder och för en hel IT-branch. Det vi gör - det gör vi bra!

Vi älskar att ta oss an nya utmaningar. Med den inställningen har vi skapat en banbrytande produkt och en marknad från nästan ingenting. Vi känner starkt för våra mål och för vårt team. Personlighet, ambition och laganda är därför viktigare än specifika roller eller titlar. Hos oss har alla en stor möjlighet att påverka sin framtid!

Vi summerar vår kultur i dessa värdeord:

 • Winning as a team
 • Make a difference
 • Keep it simple


  Vi erbjuder...

  Ett kontor som ligger i centrala Malmö, ett stenkast från Malmö Centralstation. 🚉
  En unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.
  En öppen och dynamisk arbetsplats.
  Balans i livet och flexibel arbetstid.
  Ett litet och växande bolag där du är viktig! 😍
  Stora visioner och mål. Här finns en chans att vara med och bygga en global framgångssaga! 🏆
  Stora möjligheter till utveckling. 👨‍🎓👩‍🎓
  Spännande projekt och teknologi som ligger i framkant.

  Malmö

  Anckargripsgatan 3
  211 19 Malmö Vägbeskrivning work@infrasightlabs.com 0736403555

  Jobbar du redan på InfraSight Labs?

  Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

  email
  @infrasightlabs.com
  Teamtailor

  Karriärsida från Teamtailor